Телефон:0700 100 70
GSM: 0898 434 442
Bi-Office Esselte Rapid Pigna Leitz Xerox Double A Uni Victoria B2B Tarifold Assistant HSM DSB Ico Franken Interdruk Rebell Grand Eagle Cork Nature Keskin Color Linc Office Point & School Point WEDO Info Notes Panta Plast Legamaster Axent Delta by Axent Kite


Новини

20 години Перфект

от : 2017-02-16


Уважаеми клиенти,

По повод навършването на 20 години от създаването на фирма , организираме играта . Чрез нея, ние изказваме своята благодарност към всички Вас, които ни се доверихте и сте наши клиенти.

 

 

Правила и условияза участие в играта „20 години Префект“

Играта започва в 00:00 часа на 16-ти февруари 2017 и приключва в 24:00 часа на 15-ти май 2017. Важат датите на издадените от фактури.В играта може да участват всички клиенти направили поръчка на www.perfectbg.net  и по телефон 0700 100 70. При фирми с повече от един адрес на доставка, натрупването на сумите е за посочения период и заявки за един адрес.  В играта не може да участват служители и стажанти на фирма ,  както и близките членове на семейството (съпруг, родители, деца, братя и сестри).

 За участие в играта, клиентите трябва да попълнят талон, който ще получат при първата си заявка. Записват в него стойност без ДДС, номер и дата на фактура за всяка получена доставка от . Събират сумите и при достигане на номинал определен за подарък,  имат право да получат съответния продукт или да продължат да играят за по-висока сума. Когато клиентът иска да получи продукт, за който е достигнал съответната сума, трябва да се обади в офиса на или да подаде избора си на           e-mail: sales@perfectbg.net Избраният продукт се получава при доставка на следващата поръчка. Куриера предоставя картон, за ново участие, ако не е изтекъл срока на играта.

си запазва правото да заменя подаръци, при тяхното изчерпване, с други на същата стойност и със сходни характеристики. Повече информация за играта на www.perfectbg.net или на телефон 0700 100 70

Присъдените награди не може да се прехвърлят, заменят за ползване в брой или за друг продукт.

не поема отговорност за технически или свързани с това проблеми относно Играта.След края на Играта, няма допълнителни задължения към участниците.

Продуктите, които ще се предоставят за награди ще бъдат обозначени, че са част от играта  .

Здравейте
Поръчай Общо: 0.00 лв Общо с ДДС: 0.00 лв
Количката е празна!