Телефон:0700 100 70
GSM: 0898 434 442
Bi-Office/2x3 Esselte Rapid Pigna Leitz Xerox Uni Victoria B2B Tarifold Assistant HSM DSB Ico Franken Interdruk Rebell Grand Eagle Cork Nature Keskin Color Linc Office Point & School Point WEDO Fiorello Info Notes Panta Plast Legamaster Axent Delta by Axent Kite Fresh


Общи условия

   ВНИМАНИЕ! Преди да използвате този уеб сайт внимателно прочетете  Общите условия ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА PerfectBG, Ако използвате  сайта се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези общи условия, не използвайте уеб сайта.

1. Дефиниции

   Неработен ден - събота, неделя, всички официални празници на Република България.

   Работно време - 08:00 - 19:00 часа всеки работен ден.

   Поръчки могат да бъдат направени по всяко време на денонощието.

   Направена  до 17:00 часа поръчка за гр. София, ще бъде доставена в рамките на следващия работен ден. Поръчка след 17:00 часа ще бъде доставена в рамките на втория работен ден.

2. Цени на продуктите

   Всички цени са в български левове.

   Всички цени са без начислен ДДС.

3. Цена на транспорта за доставка и срок

    За София, Перник, Пазарджик,  Асеновград, Пловдив, Първомай, Казанлък, Стара Загора,  Хасково, Димитровград, Сливен, Ямбол, Бургас, Несебър, Севлиево,Свищов, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Плевен, Шумен,Търговище, Разград, Русе, Добрич и   Варна, доставката е безплатна за поръчки на стойност над 40 лв. без ДДС, като цената на услугата под тази стойност е 3 лв. без ДДС.

    За останалите населени места в страната доставката е безплатна за поръчки на стойност над 150 лв. без ДДС. Цената на доставката под тази стойност е за сметка на получателя и се заплаща при получаването на стоката по тарифите на съответната фирма за куриерски услуги.

4. Обработване на поръчката

   През един регистриран в сайта профил може да правят заявки едно и/или повече лица. Това може да се случва чрез един общ e-mail и парола или всяко лице да има свой индивидуален вход със собствен e-mail и парола.

   Сайтът предоставя възможност за един и същ профил да се набират заявки от различни служители, работни места, офиси в различни градове, след което да се преглеждат, коригират и изпращат за доставка само от едно лице. Тази функция се активира само след обаждане в офиса на Префект на тел. 02/49 49 635

   Във всеки един момент можете да проверите сами статуса на Вашата поръчка.

   Ако решите да откажете Вашата поръчка, можете да го направите на телефон 0700 10 70, но ако стоката вече е експедирана, Вие ще трябва да платите разходите по транспорта.

5. Фактуриране

   Перфект Офис ЕООД е фирмата, която управлява Интернет магазина www.perfectbg.net. Фирмата е регистрирана по ДДС.

6. Условия на плащане

   Банков превод.

   В брой, при получаване на стоката

   За доставки в София – заплаща се на служителя на Перфект Офис, който Ви доставя стоката.

   За доставки извън София – заплаща се на куриера, който Ви доставя стоката (наложен платеж).

* Забележка: Моля да имате предвид, че опцията за плащане “В брой” за пратки в страната зависи от куриерската фирма.

7. Гаранции, рекламации и връщане на стока

   Всички наши продукти са гарантирани срещу дефекти причинени от лоши материали или изработка. Ще заменим или върнем парите за продукт, който има дефект или не работи по предназначение. За целта трябва да представите фактура, номер на поръчка и касова бележка при заплатена стока в брой.

    Всеки потребител има право да върне закупената от нас стока при сключен договор за покупко-продажба в 14-дневен срок от датата на доставка на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка, както и без да се посочва причина. Потребителят е длъжен да съхранява получената стока, нейното качество и опаковка по време на 14-дневния срок. 

Правото за връщане на стоки не се прилага в следните случаи:

• за доставка на продукти, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова  индивидуална заявка;
• за доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати поради бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;
• за доставка на програмни продукти, компютърни и принтерни консумативи, разпечатани конкретно за потребителя;
• за стоки, повредени и/или променени след момента на получаването им;
• за стоки, чиято оригинална опаковка е повредена или липсва. Не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката

    Връщането на продукта става чрез куриерска фирма или чрез наш куриер, за сметка на клиента или лично в офиса на Перфект на адрес: София, бул. "Климент Охридски" 132.  Замяна на един артикул с друг, също е за сметка на купувача. Перфект гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които трябва изрично да се предадат на куриерска фирма или куриера срещу подпис

8. Връзка с нас

   Ние вярваме, че личният контакт е изключително важен, за да изградим доверие между нас и нашите клиенти. Ето защо освен да получавате автоматични е-мейли от нас, Вие ще имате възможността да говорите лично с нашите служители, които ще Ви помагат по най-бързия и ефективен начин. Винаги можете да ни позвъните на 0700 100 70  в посоченото работно време.

   На e-mail sales@perfectbg.net  отговаряме до един работен ден след получаване на съобщението Ви.

9. Общи положения

   Всички условия в интернет магазина www.perfectbg.net са съобразени и следват точно предписаното от Закона за електронна търговия.

 

 

Здравейте
Поръчай Общо: 0.00 лв Общо с ДДС: 0.00 лв
Количката е празна!