Телефон:0700 100 70
GSM: 0898 434 442
Esselte Rapid Pigna Leitz Xerox Uni B2B Tarifold Assistant HSM Ico Franken GBC Rexel Rebell Grand Eagle Cork Nature Office Point WEDO Fiorello Info Notes Legamaster Yellow One Axent Delta by Axent Kite Fresh Bi-Office TooR GoPack SAX AD CLASS Karton P+P Junior Unomax


Новини





Раници за училище, за спорт и свободното време

от : 2024-07-09


Организирането на ученическата раница e сложна и отговорна задача.

Най-важното е раницата да отговаря на възрастта на детето, да е ортопедична и ергономична, каквито са моделите с марка Kite. После трябва да се съобразим с изискванията за съответния клас. Трябва да съберем всичко в нея - дрехи, ако детето има физическо, всичките учебници и тетрадки, обядът, шишето с вода....И не на последно място идва желанието на малкия ученик или ученичка за дизайна . 

Ние знаем колко е трудно да изберете раница за училище, за това сме се постарали да предлагаме  раници, които да комбинират грижата за здравето и стойката на детето, комфорт и издръжливост на материалите с ултра модерен дизайн.
Раниците Kite са преминали технически тестове в съответствие с европейските стандарти DIN 33419 / EN ISO 15537 в Германския институт по здраве и ергономия (Institute für Gesundheit und Ergonomie) и са с почетно отличие „Ергономичен продукт“.

С иновационната подложка и антигравитационната система значително се облекчава натоварването върху детското тяло. Системата AGS работи на принципа на окачване на гумите на автомобила: когато детето ходи, раницата се пружинира и сякаш се „изпуска“ във въздуха. Теглото на съдържанието на раницата се усеща с 25% по-леко!  Натоварването върху гърба значително намалява. Мускулите и гръбначния стълб са защитени от умора и прекомер

Марката GoPack създава удобни модерни ученически раници и градски модели за ежедневието. Стилни и достъпни базови модели за деца и възрастни, за практични и пестеливи майки, тийнейджъри с бързо променящи се предпочитания и любители на разнообразието в аксесоарите. GoPack е производител на модерни бюджетни раници с европейско качество.

Здравейте
Поръчай Общо: 0.00 лв Общо с ДДС: 0.00 лв
Количката е празна!